Rabarberikissell

Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.




KOOSTISAINED

600-700 g rabarberivarsi
1-1,5 l vett
2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2-3 sl kartulitärklist




VALMISTUSJUHEND

1. Koori rabarberivarred (noori rabarbereid ei ole vaja koorida). Tükelda umbes 5 mm läbimõõduga viiludeks.

2. Pane potti külm vesi ja rabarberid. Kuumuta keemiseni ja keeda 5-7 minutit vaiksel tulel, kuni rabarberid on pehmed.

3. Sega vähese külma veega kartulitärklis.

4. Lisa rabarberitele suhkur ja vähehaaval tärklisevesi.

5. Sega kiiresti läbi ning kuumuta keemiseni, ära keeda. Tõsta pott tulelt.

6. Tõsta kissell kaussi ja puista üle suhkruga, et kilet peale ei tekkiks.

Serveeri kohupiima, kohupiimavormi, jäätise või vahukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Horoskoop mehele


Saatuse analüüs


Kaelakee: shungiit


Kausid (5 tk)


Nukk Arne


Söögiriistade komplekt (30 tk) - Villeroy & Boch


Valgusti: armastus


Käevõru: ahhaat


Taro kaardid: Wisdom of the House of Night Oracle (koos raamatuga)


Võtmehoidja: tiigrisilm


Pehme mänguasi: tigu

Related posts